ALLERGROOTSTE PAASEI VAN BELGIE TE ZIEN IN ANTWERPEN

EXPO DINO ADVENTURE STUNT MET GROOTSTE DINO EI OOIT GEVULD MET CHOCOLADE

Het ei van een gemiddelde tot grote dinosaurus was doorgaans 2x zo groot als een struisvogel ei. Met de paasvakantie in het vooruitzicht stunt Expo Dino Adventure met dit reuze-ei van bijna 2 meter hoog, gevuld met chocolade paaseitjes. Aan de bezoeker om te raden hoeveel er precies in zitten.

Op Expo Dino Adventure, in het Centraal Station van Antwerpen, komt de prehistorie tot leven, waar u oog in oog kunt komen te staan met maar liefst 50 levensechte en soms reusachtige dino’s.

Al meer dan 80.000 enthousiaste bezoekers bezochten de dinosaurussen waarvan de grootste maar liefst 23 meter lang is.  Vanwege de grote belangstelling zal de expo ALLE dagen van de paasvakantie geopend zijn.

De expo-bezoekers ontmoeten de gevreesde T-rex en  komen alles te weten over de Iguanodon, de ‘Belgische dinosaurus’, wiens vondst in 1878 in een kolenmijn in Bernissart wereldnieuws was.

Volwassenen en kinderen krijgen ieder een eigen – gratis – AUDIOGIDS.

De kinderen ontvangen bij binnenkomst een ‘Dino-ranger badge’  en doen mee aan een avontuurlijke SPEURTOCHT, waarmee ze hun eigen dino voor thuis kunnen winnen.

Er is een dino-lab, waar de kinderen samen dino-botten kunnen blootleggen, dino-kleurplaten kleuren en nog een aantal andere leuke dino-activiteiten kunnen ondernemen, terwijl de volwassenen genieten van een kopje koffie of een pintje in het dino-café. Voor vertrek naar huis ontvangen de kinderen hun eigen op naam gestelde DINO- DIPLOMA.

Tijdens deze Paasvakantie kunnen ze meeraden naar het aantal chocolade eitjes dat in een REUZE DINO EI van bijna 2 meter hoog is verstopt. De winnaar krijgt de inhoud van het ei en kan tot ver in de zomer chocolade snoepen!

 

 

50 dinosaures vont conquérir la gare Central d’Anvers
La plus chouette sortie en famille de cet été!
Expo Dino Adventure @ YouTube Expo Dino Adventure @ Facebook
NL FR
Planifiez votre visite Contact Dino shop Découvrez l’expo
Réactions des visiteurs
Dino mania
Facebook