ALLERGROOTSTE PAASEI VAN BELGIE TE ZIEN IN ANTWERPEN
04/04/2014

ALLERGROOTSTE PAASEI VAN BELGIE TE ZIEN IN ANTWERPEN

EXPO DINO ADVENTURE STUNT MET GROOTSTE DINO EI OOIT GEVULD MET CHOCOLADE

Het ei van een gemiddelde tot grote dinosaurus was doorgaans 2x zo groot als een struisvogel ei. Met de paasvakantie in het vooruitzicht stunt Expo Dino Adventure met dit reuze-ei van bijna 2 meter hoog, gevuld met chocolade paaseitjes. Aan de bezoeker om te raden hoeveel er precies in zitten.

Al meer dan 80.000 enthousiaste bezoekers bezochten de dinosaurussen waarvan de grootste maar liefst 23 meter lang is.  Vanwege de grote belangstelling zal de expo ALLE dagen van de paasvakantie geopend zijn.

Tijdens deze Paasvakantie kunnen de bezoekers meeraden naar het aantal chocolade eitjes dat in een REUZE DINO EI van bijna 2 meter hoog is verstopt. De winnaar krijgt de inhoud van het ei en kan tot ver in de zomer chocolade snoepen!

Foto van Bert Hulselmans - Gazet van Antwerpen.

 

 

Reuzendino mag eindelijk het Centraal Station van Antwerpen in!
04/03/2014

Reuzendino mag eindelijk het Centraal Station van Antwerpen in!

REUZENDINO MAG EINDELIJK HET CENTRAAL STATION VAN ANTWERPEN IN!

Met vereende krachten is vandaag de meer dan 7 meter hoge Apatosaurus van het Stationsplein verhuisd naar de binnenzijde van het Antwerpse Centraal Station.

Vanwege de krokusvakantie was er aan jonge bezoekers van Expo ‘Dino Adventure’ gevraagd om mee te helpen om de reusachtige dino dichter bij zijn soortgenoten op de expo te zetten.

Aan die oproep werd gehoor gegeven en 4 enthousiaste kinderen hielpen mee het gevaarte dat meer dan 350 kilo woog op zijn nieuwe plek te zetten.

Vanaf  vandaag t/m vrijdag 7 maart  zendt ATV elke dag om 9 – 10 – 11 – 12 uur Arne’s Dino Avontuur uit. In Arnes Dino Avontuur gaat Arne als ware Dino-ranger op zoek naar hoe de dino’s leefden, aten, bewogen,… Hij krijgt hiervoor hulp van Dokter Tyrannodocusarcheotopusdex, ook wel Dino Dok genoemd.


http://www.expo-dino-adventure.be
50.000ste bezoeker op Expo Dino Adventure
24/02/2014

50.000ste bezoeker op Expo Dino Adventure

Met familie Lambrechts-Allegaert uit Izegem mocht Expo 'Dino Adventure' gisteren haar 50.000ste bezoeker verwelkomen! De belangstelling voor de reuzen uit de prehistorie blijkt overweldigend! De expo, die vanaf half december te zien is in het Centraal Station van Antwerpen is een reusachtige hit bij zowel kinderen als volwassenen en blijkt een ideale familie uitstap. 

‘Het is ongelooflijk hoe groot de belangstelling is voor de expo. Het zachte en wat saaie winterweer draagt er zeker aan bij om er op uit te trekken, maar dit aantal overtreft ruimschoots onze verwachtingen” vertellen organisatoren Veerle Hoppenbrouwers van Arrano en Frank van Paridon van Proud to Present. “Wij zijn elke keer weer verbaasd hoeveel -vaak heel kleine- kinderen van dino’s blijken te weten. Laatst hadden we een meisje van vier jaar oud die tien soorten uit haar hoofd kende en met een kennersblik de reuzengrote modellen bekeek.” 

Expo Dino Adventure is nog te zien tot en met 21 maart 2014 en is alle dagen van de krokusvakantie geopend van 10.00u tot 17.00u.

Tickets aan de kassa of via sherpa.be

Voor tickets of info: www.expo-dino-adventure.be


http://www.expo-dino-adventure.be/nl/home
VTMKZOOM-GEZICHT ARNE ZET DINOSAURUSSEN IN DE KIJKER IN ARNE’S DINO AVONTUUR VANOP EXPO 'DINO ADVENTURE'
05/02/2014

VTMKZOOM-GEZICHT ARNE ZET DINOSAURUSSEN IN DE KIJKER IN ARNE’S DINO AVONTUUR VANOP EXPO 'DINO ADVENTURE'

Vanaf donderdag  6 februari kunnen Dino fans afstemmen op VTMKZOOM. Op die dag zal de eerste van vier afleveringen van Arne’s Dino Avontuur te zien zijn.

De populaire VTMKZOOM presentator reist terug naar de prehistorie en neemt de kijkertjes mee naar de Expo Dino Adventure in het Centraal Station van Antwerpen.

In de uitzending maken ze onder meer kennis met Dino Doc, kunnen ze mee knutselen in het Dino Lab en wordt er een Dino quiz gespeeld. 
Ook wordt er een kijkersvraag gesteld, waarbij de winnaars kans maken om op 14 maart een nachtje tussen de dino’s op de expo te slapen!


http://www.expo-dino-adventure.be/nl/ontdek-meer/arne-s-dino-avontuur
50 dino's veroveren Antwerpen Centraal Station
De spannendste gezinsuitstap van de zomer!
Expo Dino Adventure @ YouTube Expo Dino Adventure @ Facebook
NL FR
Plan je bezoek Contact Dino shop Ontdek de expo
Bezoekersreacties
Dino nieuws
Dino weetjes
Volg ons op Facebook
Sitemap