50.000ste bezoeker op Expo Dino Adventure

Met familie Lambrechts-Allegaert uit Izegem mocht Expo 'Dino Adventure' gisteren haar 50.000ste bezoeker verwelkomen! De belangstelling voor de reuzen uit de prehistorie blijkt overweldigend! De expo, die vanaf half december te zien is in het Centraal Station van Antwerpen is een reusachtige hit bij zowel kinderen als volwassenen en blijkt een ideale familie uitstap. 

‘Het is ongelooflijk hoe groot de belangstelling is voor de expo. Het zachte en wat saaie winterweer draagt er zeker aan bij om er op uit te trekken, maar dit aantal overtreft ruimschoots onze verwachtingen” vertellen organisatoren Veerle Hoppenbrouwers van Arrano en Frank van Paridon van Proud to Present. “Wij zijn elke keer weer verbaasd hoeveel -vaak heel kleine- kinderen van dino’s blijken te weten. Laatst hadden we een meisje van vier jaar oud die tien soorten uit haar hoofd kende en met een kennersblik de reuzengrote modellen bekeek.” 

Expo Dino Adventure is nog te zien tot en met 21 maart 2014 en is alle dagen van de krokusvakantie geopend van 10.00u tot 17.00u.

Tickets aan de kassa of via sherpa.be

Voor tickets of info: www.expo-dino-adventure.be


http://www.expo-dino-adventure.be/nl/home
50 dino's veroveren Antwerpen Centraal Station
De spannendste gezinsuitstap van de zomer!
Expo Dino Adventure @ YouTube Expo Dino Adventure @ Facebook
NL FR
Plan je bezoek Contact Dino shop Ontdek de expo
Bezoekersreacties
Dino nieuws
Dino weetjes
Volg ons op Facebook
Sitemap