Ontdek de expo

Op de expo zij 50 reusachtige en levensechte dinosaurussen te zien waarvan de grootste zelfs 23 meter lang is! Aan tweede stationstoegang van het Centraal Station van Antwerpen - via het Kievitplein - is een ruimte gereserveerd van meer dan 2.000 m2 voor de dinosaurussen.

De expo-bezoekers komen oog in oog te staan met een aantal van de bekendste dinosaurussen, waaronder natuurlijk de gevreesde T-rex. Ook kunnen ze alles te weten komen over o.m. de Iguanodon, de ‘Belgische dinosaurus’, wiens vondst in 1878 in een kolenmijn in Bernissart wereldnieuws was.

Volwassenen en kinderen krijgen ieder een eigen – gratis – audioguide voor de expo. De bezoeker kan ook met alle dino's op de foto. De kinderen worden bij binnenkomst ‘dino-ranger’ en doen mee aan een avontuurlijke speurtocht aan het eind waarvan ze een eigen dino-diploma ontvangen.

Ontdek de expoEr is een dino-lab, waar de kinderen samen dino-botten kunnen blootleggen, kennis kunnen opdoen over fossielen en nog een aantal andere dino-activiteiten kunnen ondernemen, terwijl de volwassenen genieten van een kopje koffie of een pintje in het dino-café.

50 dino's veroveren Antwerpen Centraal Station
De spannendste gezinsuitstap van de zomer!
Expo Dino Adventure @ YouTube Expo Dino Adventure @ Facebook
NL FR
Plan je bezoek Contact Dino shop Ontdek de expo
Bezoekersreacties
Dino nieuws
Dino weetjes
Volg ons op Facebook
Sitemap